Λίγα λόγια για εμάς

Ανθόκηπος
Ανθοπωλείο στην Πάτρα

Συνέπεια σε Κάθε Δημιουργία

Τα κλειδιά της επιτυχίας μας είναι η ακρίβεια, η αξιοπιστία και το πάθος σε ό,τι κάνουμε όσον αφορά τον κόσμο των λουλουδιών.

Γιατί Επιλέγετε Εμάς

Διαθέτουμε τριάντα χρόνια εμπειρίας στον κόσμο της ανθοδετικής. Σας δημιουργούμε ανεξίτηλες όμορφες αναμνήσεις.

about our shop
Η Διαδρομή του Ανθόκηπου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Στην καρδιά της Πάτρας, στην Γούναρη 146, αναδεικνύεται ο Ανθόκηπος, ένα ανθοπωλείο που ξεχωρίζει για τη μοναδικότητά του και λειτουργεί αδιάκοπα από το 1994.

Ο Στυλιανός Ανδρικόπουλος, πρωτοπόρος στον τομέα της ανθοδετικής από το 1984, έχει αφιερώσει δεκαετίες στην εκμάθηση και την εφαρμογή της τέχνης των λουλουδιών, εκπαιδευόμενος από κορυφαίους στον κλάδο, και συμμετέχοντας σε σεμινάρια ανθοδετικής.

Η αφοσίωσή του στην ποιότητα, οι καινοτόμες ιδέες και η παθιασμένη αγάπη του για τα λουλούδια και τη διακόσμηση, αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις που χαρακτηρίζουν κάθε δημιουργία του.

Έτσι, ο Ανθόκηπος γίνεται ο τόπος όπου κάθε επιθυμία και ανάγκη γίνεται πραγματικότητα μέσα από ξεχωριστές και πρωτότυπες προτάσεις διακόσμησης.

logo

Όπου τα Λουλούδια Γίνονται Τέχνη

Ο Ανθόκηπος αγκαλιάζει τη δημιουργικότητα, προσφέροντας ποιότητα και κομψότητα σε κάθε ανθοδέσμη, γιορτάζοντας την ομορφιά της φύσης.

Στον Ψηφιακό Κόσμο

Ονειρεμένα Λουλούδια Online

Εξερευνήστε το e-shop του Ανθόκηπου και φέρτε τη φυσική ομορφιά στη ζωή σας. Κάθε παραγγελία για εμάς είναι μια πραγματική ανακάλυψη δημιουργικότητας και ποιότητας.
Κριτικές

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Διαβάστε τις εντυπώσεις των πελατών μας για να μάθετε περισσότερα για εμάς.