Στο ανθοπωλείο μας, η ποικιλία rose bear είναι μια μοναδική πρόταση, όπου τα rose bears κυριαρχούν στη σκηνή του ρομαντισμού. Κάθε rose bear, προσεκτικά δημιουργημένο από απαλά τριαντάφυλλα, αποτελεί το ιδανικό δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο ή για οποιαδήποτε ρομαντική στιγμή.
Τα rose bears από τον Ανθόκηπο συμβολίζουν την αιώνια αγάπη και την τρυφερότητα, συνδυάζοντας την κλασική ομορφιά των τριαντάφυλλων με μια παιχνιδιάρικη και κομψή αίσθηση.

Οι ρομαντικές συνθέσεις με rose bears είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, καθώς κάθε rose bear φέρνει μια ιδιαίτερη γλυκύτητα και ευαισθησία.
Επιλέξτε ένα rose bear από το on line ανθοπωλείο μας για να προσθέσετε μια μοναδική πινελιά στις ρομαντικές σας στιγμές, και αφήστε τη μαγεία του να γοητεύσει και να εκφράσει την αγάπη σας με τον πιο τρυφερό τρόπο. Στον Ανθόκηπο, ένα rose bear είναι πολλά παραπάνω από ένα δώρο – είναι μια έκφραση αισθητικής, τρυφερότητας και αληθινής αγάπης.

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Rose Bear Γαλάζιο Μικρό

40,00
Rose Bear, ένα αρκουδάκι φτιαγμένο από απαλά τριαντάφυλλα, που αγκαλιάζει την αγάπη και τον ρομαντισμό. Ένα μοναδικό δώρο που αφήνει ανεξίτηλο αποτύπωμα αισθήσεων.

Αρκουδάκι Ροζ Μεγάλο

60,00
Ένα μαγευτικό αρκουδάκι με τριαντάφυλλα, το rose bear που θα λατρέψετε. Συμβολίζει την αιώνια αγάπη και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ρομαντισμού και αφοσίωσης σε κάθε στιγμή.

Rose Bear Κόκκινο Μικρό

30,00
Αγαπημένο rose bear, ένα αρκουδάκι τρυφερότητας, φτιαγμένο από απαλά τριαντάφυλλα. Αγκαλιάζει την αγάπη και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα γεμάτη ρομαντισμό και μαγεία.

Rose Bear Λευκό Μικρό

30,00
Rose Bear, το αρκουδάκι της αγάπης, δημιουργημένο από απαλά τριαντάφυλλα. Ανθίζει στην καρδιά σας, φέρνοντας αφοσίωση, ρομαντισμό και ανεξίτηλα συναισθήματα σε κάθε στιγμή.

Αρκουδάκι Μεγάλο

60,00
Αρκουδάκι αγάπης Rose Bear, καλυμμένο με όμορφα τριαντάφυλλα. Συμβολίζει την αιώνια αφοσίωση και δημιουργεί ατμόσφαιρα ρομαντισμού και αξέχαστων στιγμών αγάπης.

Αρκουδάκι Ροζ Μικρό

30,00
Rose Bear, το μαγικό αρκουδάκι που είναι φτιαγμένο από απαλά τριαντάφυλλα. Συμβολίζει την αιώνια αγάπη και δημιουργεί ατμόσφαιρα ρομαντισμού και αξέχαστων στιγμών αφοσίωσης.

Αρκουδάκι σε Γυάλινη Βάση

130,00
Αρκουδάκι, το απόλυτο δώρο αγάπης που αγκαλιάζει την καρδιά σας με τριαντάφυλλα. Συμβολίζει την αιώνια αγάπη και δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα.