Αναζητήστε την ομορφιά από τα φυτά ελιές σε bonsai ή δεντροειδές στο ανθοπωλείο μας, τον Ανθόκηπο. Η συλλογή μας περιλαμβάνει ποικιλίες από ελιές σε μορφή bonsai ή δεντροειδές, που θα δώσουν μια μοναδική αίσθηση φυσικής ομορφιάς στον χώρο σας.

Οι ελιές, σε τύπο bonsai ή δεντροειδές, είναι ιδανικές για τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας, προσφέροντας έναν αέρα φρεσκάδας και εκλεπτυσμένης φυσικής ομορφιάς. Με μια ποικιλία επιλογών και μεγεθών, μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ελιά σε bonsai ή δεντροειδές που θα προσθέσει έναν μοναδικό χαρακτήρα στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο σας. Αναζητήστε τώρα στον Ανθόκηπο το φυτό αυτό την ελιά σε μορφή bonsai ή δεντροειδές που θα συναρπάσει και θα εντυπωσιάσει!

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Φυτό Ελιά Bonsai

35,00
Φυτό Ελιά Bonsai, που συνδυάζει την αρχαιοελληνική γοητεία με την τέχνη του Bonsai. Απαιτεί φως, ενώ η περιποίησή του αναδεικνύει την μοναδική του φυσική ομορφιά.

Φυτό Ελιά Bonsai Μεσαίο

70,00
Αυτό το φυτό η Ελιά, είναι ένα μικροσκοπικό αριστούργημα, που συνδυάζει την κλασική ομορφιά της ελιάς με την τέχνη Bonsai. Απαιτεί φως και αγάπη, αναδεικνύοντας τη μαγεία της φύσης.

Φυτό Ελιά Βάση Μοντέρνα

60,00
Ελιά σε μοντέρνα βάση, μια εκλεπτυσμένη σύνθεση φυσικής ομορφιάς. Φροντίζεται εύκολα, προσφέροντας την αίσθηση της μεσογειακής χαράς σε κάθε χώρο.

Φυτό Ελιά Δεντροειδές

50,00
Η Ελιά, σε δεντροειδή μορφή, είναι ένα κομψό δώρο που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά και την ευκολία φροντίδας. Διακοσμείτε τον χώρο σας με τη μαγεία της Μεσογείου.