Χαρείτε κάθε ειδική στιγμή της ζωής σας με τα εκλεπτυσμένα λουλούδια σε κουτιά, από τον Ανθόκηπο. Η μαγευτική ομορφιά των λουλουδιών μας σε συνδυασμό με την κομψή παρουσίασή τους σε κουτιά δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για να κάνετε εντυπωσιακά δώρα.

Τα λουλούδια σε κουτιά μας αποπνέουν πολυτέλεια και φινέτσα, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για εορταστικές στιγμές είτε για έκφραση συναισθημάτων, τα λουλούδια σε κουτιά μας είναι η τέλεια επιλογή για να κάνετε τους αγαπημένους σας να νιώσουν ξεχωριστούς. Ανακαλύψτε τη μοναδική μας συλλογή και δώστε μια ξεχωριστή νότα φινέτσας στα δώρα σας.

Βλέπετε 1–12 από 46 αποτελέσματα

For Ever Γυάλινο Βάζο

40,00
Μια λαμπερή δημιουργία For Ever, συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα του γυαλιού με την αίσθηση της αιωνιότητας, δημιουργώντας μια αξέχαστη κοσμητική προσθήκη.

Forever Roses Μεγάλο Κουτί Τριαντάφυλλα

120,00
Forever Roses, μια μαγευτική συλλογή από τριαντάφυλλα που διατηρούν την αρμονική τους ομορφιά, χαρίζοντας μια ανεξίτηλη εκδήλωση αγάπης και ρομαντισμού.

Forever Roses – Ροζ Κουτί 3τμχ

60,00
Τα Forever Roses είναι τα μόνα τριαντάφυλλα που κρατούν την αρμονία τους αιώνια. Μια ανεξίτηλη εκδήλωση αγάπης και ρομαντισμού, που ανθίζει για πάντα.

Forever Roses – Ροζ Κουτί 4τμχ

75,00
Forever Roses, η αιώνια αγάπη σε μορφή τριαντάφυλλων. Αυτά τα μαγικά λουλούδια διατηρούν τη φρεσκάδα και την ομορφιά τους για πάντα, ανθίζοντας στο χρόνο. Σε πολυτελέστατο κουτί.

Forever Roses – Ροζ Κουτί 5τμχ

90,00
Αυτά τα Forever Roses είναι η απόλυτη εκδήλωση αγάπης σε μορφή τριαντάφυλλων. Αιώνια ανθισμένη ομορφιά που αγκαλιάζει κάθε στιγμή με ρομαντισμό και μαγεία, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στην καρδιά.

Forever Roses Κόκκινα

110,00
Forever Roses, τριαντάφυλλα που χορεύουν στο χρόνο, αποτυπώνοντας την αιώνια αγάπη και τον έρωτα, αφήνοντας μια μαγική ανάμνηση στην καρδιά.

Forever Roses Κουτί 10 Τριαντάφυλλα

170,00
Forever Roses, μια συναρπαστική έκρηξη χρώματος και αρώματος, τριαντάφυλλα αιώνιας φρεσκάδας που γοητεύουν και αφήνουν ανεξίτηλο αποτύπωμα αγάπης και ρομαντισμού.

Μαύρο Κουτί Τριαντάφυλλα

60,00
Αυτά τα τριαντάφυλλα, σε μοναδικό κουτί, αναδεικνύουν την πραγματική τους ομορφιά. Με ακρίβεια στη λεπτομέρεια, αναπαριστούν τη φυσική τους αρμονία και αισθητική, γεμίζοντας τον χώρο με ρομαντισμό.

Ροζ Κουτί Τριαντάφυλλα

60,00
Τριαντάφυλλα σε ροζ κουτί, που συνδυάζουν την εκλεπτυσμένη ομορφιά με τον ρομαντισμό. Ένα μοναδικό δώρο λουλουδιών, που αποπνέει αγάπη και κομψότητα.

Τριαντάφυλλα – Βελουτέ Κόκκινο Κουτί Σχήμα Καρδιάς

95,00
Αυτά τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι η απόλυτη έκφραση αγάπης και πάθους. Ένα δώρο που αναδεικνύει τα συναισθήματα και δημιουργεί αξέχαστες στιγμές ρομαντισμού.

Τριαντάφυλλα – Βελουτέ Μαύρο Κουτί Σχήμα Καρδιάς

95,00
Τριαντάφυλλα σε κόκκινο χρώμα, σε κουτί σχήματος καρδιάς, που αποπνέουν ρομαντισμό και κομψότητα. Ιδανικά λουλούδια για δώρο ή διακόσμηση εκδηλώσεων και ειδικών στιγμών.

Τριαντάφυλλα – Βελουτέ Ροζ Κουτί Σχήμα Καρδιάς

95,00
Τριαντάφυλλα σε ροζ βελούδινο κουτί σε σχήμα καρδιάς, δημιουργώντας μια ρομαντική και αξέχαστη εντύπωση, ιδανικά για δώρο ή διακόσμηση ειδικών στιγμών.