Εκφράστε την αγάπη και την ευαισθησία με μοναδικές συνθέσεις με λουλούδια σε σχήμα καρδιάς από τον Ανθόκηπο. Οι συνθέσεις με λουλούδια σε σχήμα καρδιάς αποτελούν τον ιδανικό τρόπο να δείξετε την αγάπη και την εκτίμησή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κάθε σύνθεση με λουλούδια σε σχήμα καρδιάς από τον Ανθόκηπο είναι προσεκτικά σχεδιασμένη και δημιουργημένη με αγάπη και φροντίδα. Με μια τέτοια σύνθεση, θα αναδείξετε τη ρομαντική πλευρά σας και θα κάνετε αξέχαστη κάθε στιγμή. Ανακαλύψτε τη μοναδική ομορφιά και την έκφραση που προσφέρουν οι συνθέσεις με λουλούδια σε σχήμα καρδιάς και αφήστε τα λουλούδια να μιλήσουν εκ μέρους σας.

Βλέπετε 1–12 από 15 αποτελέσματα

Forever Roses Σχήμα Καρδιάς

120,00
Τα Forever Roses είναι η απόλυτη έκφραση της διαχρονικής αγάπης. Ανθίζουν αιώνια, μεταφέροντας μυστήριο και ρομαντισμό σε κάθε πέταλο και συλλαμβάνοντας την ομορφιά στο χρόνο.

Forever Roses Σχήμα Καρδιάς-Πούπουλα

120,00
Forever Roses που ανθίζουν σαν μαγικά όνειρα που διαρκούν αιώνες. Σε κάθε πέταλο, κρύβεται η ανεξίτηλη αγάπη και ομορφιά που χαρίζει αιώνιες στιγμές ρομαντικής εκδήλωσης.

Καρδιά με Ορχιδέες Σιμπίντιουμ

110,00
Καρδιά με ορχιδέες, πολυτέλεια και κομψότητα σε ένα, άνθη που αποπνέουν έρωτα και εκτίμηση. Διαχρονικό δώρο που εντυπωσιάζει και μένει αξέχαστο, σε κάθε ειδική στιγμή.

Καρδιά με Τριαντάφυλλα Naomi

160,00
Τριαντάφυλλα σε καρδιά, το τέλειο σύμβολο αγάπης και ένα μοναδικό δώρο, με κάθε πέταλο να ψιθυρίζει αισθήματα πάθους και αφοσίωσης, μετατρέποντας τις στιγμές σε αξέχαστες αναμνήσεις.

Τριαντάφυλλα – Βελουτέ Μαύρο Κουτί Σχήμα Καρδιάς

95,00
Τριαντάφυλλα σε κόκκινο χρώμα, σε κουτί σχήματος καρδιάς, που αποπνέουν ρομαντισμό και κομψότητα. Ιδανικά λουλούδια για δώρο ή διακόσμηση εκδηλώσεων και ειδικών στιγμών.

Τριαντάφυλλα – Λευκό Κουτί Σχήμα Καρδιάς

110,00
Εκλεπτυσμένα κόκκινα τριαντάφυλλα για να αναδείξετε τα αισθήματά σας. Δώρο αγάπης με εντυπωσιακό χρώμα και αισθησιακή γοητεία, για να μοιραστείτε μοναδικές, ρομαντικές στιγμές.

Τριαντάφυλλα σε Ροζ Κουτί Σχήμα Καρδιάς

110,00
Αυτά τα τριαντάφυλλα, σε ροζ κουτί καρδιάς, είναι ένα εκλεπτυσμένο δώρο που συνδυάζει τη ρομαντική ομορφιά των λουλουδιών με τον συμβολισμό της αγάπης και της ευγνωμοσύνης.

Τριαντάφυλλα σε Κουτί Σχήμα Καρδιάς Μπλε

90,00
Κόκκινα τριαντάφυλλα σε κουτί σχήμα καρδιάς, ιδανική επιλογή που συνδυάζει ρομαντισμό και μυστήριο. Εκφράστε το αληθινό σας συναίσθημα με αυτό το εκλεπτυσμένο δώρο.

Μπουκέτο Τριαντάφυλλα σε Βάση Καρδιά 5τμχ

25,00
Υπέροχο μπουκέτο από τριαντάφυλλα σε βάση καρδιάς, δημιουργώντας μια απόλυτη εικόνα αγάπης και ρομαντισμού. Η τέλεια επιλογή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με στυλ.

Forever Roses Τριαντάφυλλο Σχήμα Καρδιά

130,00
Forever Roses, μια δήλωση αγάπης σε μορφή καρδιάς, με τα λαμπερά τριαντάφυλλα να αγκαλιάζουν την αιωνιότητα της ρομαντικής αφοσίωσης.

Καρδιά με Τριαντάφυλλα Κόκκινα Νaomi Φυσικά

180,00
Καρδιά με τριαντάφυλλα, ένα ρομαντικό, αισθησιακό δώρο που μεταφέρει συναισθήματα και δημιουργεί αξέχαστες στιγμές για τους ερωτευμένους.

Σύνθεση με Φυτά – Καρδιά Valentine’s

250,00
Σύνθεση με φυτά, σε καρδιά Valentine's, μια μοναδική έκφραση αγάπης. Φυτά με ζωντανά χρώματα δημιουργούν μια όμορφη καρδιά, αντιπροσωπεύοντας την αιώνια αγάπη και ευτυχία.