Βλέπετε 1–12 από 15 αποτελέσματα

Μπουκέτο Τριαντάφυλλα σε Βάση Καρδιά 5τμχ

30,00
Υπέροχο μπουκέτο από τριαντάφυλλα σε βάση καρδιάς, δημιουργώντας μια απόλυτη εικόνα αγάπης και ρομαντισμού. Η τέλεια επιλογή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με στυλ.

Forever Roses Καρδιά Valentine’s

120,00
Forever Roses, τριαντάφυλλα που αγκαλιάζουν το χρόνο, διατηρώντας την αρχιτεκτονική τους ομορφιά και ενσαρκώνοντας την αιώνια έκφραση της αγάπης και της ρομαντικής αφοσίωσης.

Καρδιά από Τριαντάφυλλα Valentine’s

220,00
Καρδιά από τριαντάφυλλα για τον Άγιο Βαλεντίνο, κλασική έκφραση αγάπης και ρομαντισμού. Κάθε τριαντάφυλλο αποτελεί ψίθυρο παντοτινής αφοσίωσης, ιδανικό δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων.

Καρδιά με Τριαντάφυλλα Naomi

160,00
Τριαντάφυλλα σε καρδιά, το τέλειο σύμβολο αγάπης και ένα μοναδικό δώρο, με κάθε πέταλο να ψιθυρίζει αισθήματα πάθους και αφοσίωσης, μετατρέποντας τις στιγμές σε αξέχαστες αναμνήσεις.

Καρδιά με Τριαντάφυλλα Κόκκινα Νaomi Φυσικά

180,00
Καρδιά με τριαντάφυλλα, ένα ρομαντικό, αισθησιακό δώρο που μεταφέρει συναισθήματα και δημιουργεί αξέχαστες στιγμές για τους ερωτευμένους.

Σύνθεση με Φυτά – Καρδιά Valentine’s

250,00
Σύνθεση με φυτά, σε καρδιά Valentine's, μια μοναδική έκφραση αγάπης. Φυτά με ζωντανά χρώματα δημιουργούν μια όμορφη καρδιά, αντιπροσωπεύοντας την αιώνια αγάπη και ευτυχία.

Τριαντάφυλλα – Βελουτέ Μαύρο Κουτί Σχήμα Καρδιάς

95,00
Forever Roses, τριαντάφυλλα σε κόκκινο χρώμα, διαχρονική και αιώνια έκφραση της αγάπης. Ένα δώρο που μένει αναλλοίωτο για πάντα, συμβολίζοντας αφοσίωση και σταθερότητα.

Τριαντάφυλλα – Λευκό Κουτί Σχήμα Καρδιάς

110,00
Εκλεπτυσμένα forever κόκκινα τριαντάφυλλα για να αναδείξετε τα αισθήματά σας. Δώρο αγάπης με εντυπωσιακό χρώμα και αισθησιακή γοητεία, για να μοιραστείτε μοναδικές, ρομαντικές στιγμές.

Τριαντάφυλλα σε Κουτί Σχήμα Καρδιάς Μπλε

90,00
Αιώνια τριαντάφυλλα σε κουτί σχήμα καρδιάς, ιδανική επιλογή που συνδυάζει ρομαντισμό και μυστήριο. Εκφράστε το αληθινό σας συναίσθημα με αυτό το εκλεπτυσμένο δώρο.

Τριαντάφυλλα σε Ροζ Κουτί Σχήμα Καρδιάς

110,00
Τα αιώνια αυτά τριαντάφυλλα, σε ροζ κουτί καρδιάς, είναι ένα εκλεπτυσμένο δώρο που συνδυάζει την ρομαντική ομορφιά των λουλουδιών με τον συμβολισμό της αγάπης και της ευγνωμοσύνης.

Καρδιά από Ορχιδέες Valentine’s

120,00
Καρδιά από ορχιδέες για τον Άγιο Βαλεντίνο, που συμβολίζει αγάπη και πάθος. Το τέλειο, εκφραστικό δώρο για να κατακτήσετε την καρδιά που θέλετε.

Καρδιά με Ορχιδέες Σιμπίντιουμ

110,00
Καρδιά με ορχιδέες, πολυτέλεια και κομψότητα σε ένα, άνθη που αποπνέουν έρωτα και εκτίμηση. Διαχρονικό δώρο που εντυπωσιάζει και μένει αξέχαστο, σε κάθε ειδική στιγμή.