Η συλλογή μας "Συλλυπητήρια" είναι σχεδιασμένη με βαθιά ευαισθησία, προσφέροντας σταυρούς και στεφάνια κηδείας για να εκφράσετε συλλυπητήρια για εκείνες τις στιγμές που τα λόγια δεν είναι αρκετά. Κάθε έργο για συλλυπητήρια από το ανθοπωλείο μας αντανακλά έναν βαθύ σεβασμό, μία ειλικρινή συμπόνια, παρέχοντας ένα διακριτικό τρόπο να εκφράσετε την αλληλεγγύη και τη συμπάθειά σας.

Οι συνθέσεις για συλλυπητήρια, όπως οι προσεγμένοι διαμορφωμένοι σταυροί κηδείας και τα επιβλητικά στεφάνια κηδείας, είναι φτιαγμένα με απόλυτη φροντίδα και αφοσίωση.
Στο ανθοπωλείο μας, κάθε στεφάνι ή σταυρός στολισμένος με λουλούδια είναι ένα έργο τέχνης, που στέλνει ένα μήνυμα αγάπης, σεβασμού και αιώνιας μνήμης. Η επιλογή ενός σταυρού ή στεφανιού για συλλυπητήρια από τον Ανθόκηπο αντιπροσωπεύει την εκτίμηση και την πνευματική σας σύνδεση με το αγαπημένο πρόσωπο που έχει αποχωρήσει.

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Σταυρός Κηδείας

100,00
Σταυρός κηδείας με πανέμορφα λουλούδια, μια αισθητική και συναισθηματική επιλογή για το τελευταίο αντίο. Τα λουλούδια εκφράζουν σεβασμό και αγάπη, προσφέροντας παρηγοριά στη θλίψη.

Στεφάνι Κηδείας

50,00
Το στεφάνι κηδείας αποπνέει αξιοπρέπεια και συμπόνια. Κατασκευασμένο με λουλούδια υψηλής ποιότητας, αποδίδει σεβασμό και αγάπη στον αγαπημένο που αναχώρησε.

Στεφάνι Κηδείας + Extra Σύνθεση

100,00
Στεφάνι κηδείας, διακοσμημένο με λουλούδια υψηλής ποιότητας, που αποδίδει σεβασμό και τιμή στον αγαπημένο που απεβίωσε. Ένας συγκινητικός τρόπος να εκφράσετε τη συμπαράστασή σας.

Στεφάνι Κηδείας + Μπουτουνιέρα

70,00
Το στεφάνι κηδείας είναι μια όμορφη έκφραση συμπαράστασης. Κατασκευασμένο κυρίως από λευκά λουλούδια, αποδίδει φόρο τιμής με σεβασμό και αγάπη, φέρνοντας παρηγοριά σε δύσκολες στιγμές.

Στεφάνι Κηδείας + Σύνθεση Ορχιδέες

130,00
Στεφάνι κηδείας με σύνθεση από ορχιδέες, μια αισθητική και συναισθηματική επιλογή. Εκφράζει σεβασμό, αγάπη και ομορφιά, φέρνοντας παρηγοριά στις δύσκολες στιγμές του αποχαιρετισμού.