Στη συλλογή μας, τα forever roses αποτελούν μια μοναδική επιλογή για όσους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα που διαρκούν. Τα forever roses είναι αποχυμωμένα τριαντάφυλλα που διατηρούν την ομορφιά και τη φρεσκάδα τους για χρόνια, και αποτελούν το ιδανικό δώρο που συμβολίζει την αιωνιότητα της αγάπης και της ομορφιάς.
Στον Ανθόκηπο, προσφέρουμε ιδιαίτερα κουτιά με forever roses, όπου κάθε τριαντάφυλλο είναι προσεκτικά τοποθετημένο για μέγιστη αισθητική απόλαυση.

Οι συνθέσεις λουλουδιών με forever roses είναι τέχνη από αιώνια λουλούδια, ιδανικές για ειδικές περιστάσεις όπως στον Άγιο Βαλεντίνο ή σε άλλες ρομαντικές στιγμές. Οι ρομαντικές συνθέσεις με forever roses είναι η τέλεια εκφραστική γέφυρα για τα βαθύτερα συναισθήματα.
Στο ανθοπωλείο μας, κάθε forever rose είναι ένα σύμβολο διαχρονικής αγάπης και απαράμιλλης ομορφιάς, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές και αναμνήσεις.

Βλέπετε 1–12 από 47 αποτελέσματα

Forever Roses Τριαντάφυλλο που Ζει για Πάντα Μονό

30,00
Τα Forever Roses αποτελούν αιώνια σύμβολα αγάπης. Κάθε πέταλο κρύβει τη μαγεία της ανεξίτηλης ρομαντικής αίσθησης, δημιουργώντας μια ομορφιά που διαρκεί αιώνια στο χρόνο.

Forever Roses Σχήμα Καρδιάς

120,00
Τα Forever Roses είναι η απόλυτη έκφραση της διαχρονικής αγάπης. Ανθίζουν αιώνια, μεταφέροντας μυστήριο και ρομαντισμό σε κάθε πέταλο και συλλαμβάνοντας την ομορφιά στο χρόνο.

Forever Roses – Ροζ Κουτί 3τμχ

60,00
Τα Forever Roses είναι τα μόνα τριαντάφυλλα που κρατούν την αρμονία τους αιώνια. Μια ανεξίτηλη εκδήλωση αγάπης και ρομαντισμού, που ανθίζει για πάντα.

Forever Roses – Ροζ Κουτί 4τμχ

75,00
Forever Roses, η αιώνια αγάπη σε μορφή τριαντάφυλλων. Αυτά τα μαγικά λουλούδια διατηρούν τη φρεσκάδα και την ομορφιά τους για πάντα, ανθίζοντας στο χρόνο. Σε πολυτελέστατο κουτί.

Forever Roses – Ροζ Κουτί 5τμχ

90,00
Αυτά τα Forever Roses είναι η απόλυτη εκδήλωση αγάπης σε μορφή τριαντάφυλλων. Αιώνια ανθισμένη ομορφιά που αγκαλιάζει κάθε στιγμή με ρομαντισμό και μαγεία, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στην καρδιά.

Forever Roses Κόκκινα

110,00
Forever Roses, τριαντάφυλλα που χορεύουν στο χρόνο, αποτυπώνοντας την αιώνια αγάπη και τον έρωτα, αφήνοντας μια μαγική ανάμνηση στην καρδιά.

Forever Roses με Πούπουλα

120,00
Αυτά τα Forever Roses είναι ένας αιώνιος χορός κομψότητας και χρώματος, συμβολίζοντας έναν ανεξίτηλο όρκο αγάπης και ομορφιάς που δεν ξεθωριάζει ποτέ.

Forever Roses Σχήμα Καρδιάς-Πούπουλα

120,00
Forever Roses που ανθίζουν σαν μαγικά όνειρα που διαρκούν αιώνες. Σε κάθε πέταλο, κρύβεται η ανεξίτηλη αγάπη και ομορφιά που χαρίζει αιώνιες στιγμές ρομαντικής εκδήλωσης.

Forever Roses Μικρό Κόκκινο

35,00
Forever Roses που αντικατοπτρίζουν έναν ονειρικό, διαχρονικό έρωτα, συνδυάζοντας αιώνια ομορφιά και αγκαλιάζοντας την αθανασία σε κάθε πέταλο.

Forever Roses Φούξια

35,00
Forever roses σε φούξια, στο χρώμα της αγάπης και της ηθικής κομψότητας, δημιουργώντας μια αξέχαστη εντύπωση ρομαντισμού. Σε πολύ όμορφο κουτί.

Forever Roses

150,00
Forever Roses, αυτά τα πανέμορφα τριαντάφυλλα διατηρούν τη φρεσκάδα και το χρώμα τους, γιορτάζοντας την αιωνιότητα της αγάπης.

Forever Roses Τριαντάφυλλα Κουτί

150,00
Αυτά τα Forever Roses, τα μαγευτικά λουλούδια με την αιώνια ομορφιά, συνδυάζουν φυσική ευφυΐα και τέχνη για ένα αξέχαστο, ρομαντικό δώρο που αντέχει στο χρόνο.