Στη συλλογή μας, τα Forever Roses αποτελούν μια μοναδική επιλογή για όσους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα που διαρκούν. Τα Forever Roses είναι αποχυμωμένα τριαντάφυλλα που διατηρούν την ομορφιά και τη φρεσκάδα τους για χρόνια, και αποτελούν το ιδανικό δώρο που συμβολίζει την αιωνιότητα της αγάπης και της ομορφιάς.

Στον Ανθόκηπο, προσφέρουμε ιδιαίτερα κουτιά με Forever Roses, όπου κάθε τριαντάφυλλο είναι προσεκτικά τοποθετημένο για μέγιστη αισθητική απόλαυση.

Οι συνθέσεις λουλουδιών με Forever Roses είναι τέχνη από αιώνια λουλούδια, ιδανικές για ειδικές περιστάσεις όπως στον Άγιο Βαλεντίνο ή σε άλλες ρομαντικές στιγμές.
Οι ρομαντικές συνθέσεις με Forever Roses είναι η τέλεια εκφραστική γέφυρα για τα βαθύτερα συναισθήματα.

Στο ανθοπωλείο μας, κάθε Forever Rose είναι ένα σύμβολο διαχρονικής αγάπης και απαράμιλλης ομορφιάς, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές και αναμνήσεις.

Βλέπετε 1–12 από 47 αποτελέσματα

For Ever Γυάλινο Βάζο

40,00
Μια λαμπερή δημιουργία For Ever, συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα του γυαλιού με την αίσθηση της αιωνιότητας, δημιουργώντας μια αξέχαστη κοσμητική προσθήκη.

Forever Roses

150,00
Forever Roses, αυτά τα πανέμορφα τριαντάφυλλα διατηρούν τη φρεσκάδα και το χρώμα τους, γιορτάζοντας την αιωνιότητα της αγάπης.

Forever Roses Μεγάλο Κουτί Τριαντάφυλλα

120,00
Forever Roses, μια μαγευτική συλλογή από τριαντάφυλλα που διατηρούν την αρμονική τους ομορφιά, χαρίζοντας μια ανεξίτηλη εκδήλωση αγάπης και ρομαντισμού.

Forever Roses – Ροζ Κουτί 3τμχ

60,00
Τα Forever Roses είναι τα μόνα τριαντάφυλλα που κρατούν την αρμονία τους αιώνια. Μια ανεξίτηλη εκδήλωση αγάπης και ρομαντισμού, που ανθίζει για πάντα.

Forever Roses – Ροζ Κουτί 4τμχ

75,00
Forever Roses, η αιώνια αγάπη σε μορφή τριαντάφυλλων. Αυτά τα μαγικά λουλούδια διατηρούν τη φρεσκάδα και την ομορφιά τους για πάντα, ανθίζοντας στο χρόνο. Σε πολυτελέστατο κουτί.

Forever Roses – Ροζ Κουτί 5τμχ

90,00
Αυτά τα Forever Roses είναι η απόλυτη εκδήλωση αγάπης σε μορφή τριαντάφυλλων. Αιώνια ανθισμένη ομορφιά που αγκαλιάζει κάθε στιγμή με ρομαντισμό και μαγεία, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στην καρδιά.

Forever Roses Κόκκινα

110,00
Forever Roses, τριαντάφυλλα που χορεύουν στο χρόνο, αποτυπώνοντας την αιώνια αγάπη και τον έρωτα, αφήνοντας μια μαγική ανάμνηση στην καρδιά.

Forever Roses Κόκκινο Μεσαίο

30,00
"Forever Roses, στιγμές αιωνιότητας σε κάθε πέταλο. Αυτό το μοναδικό τριαντάφυλλο αγκαλιάζει το χρόνο με μοναδική ομορφιά, μεταφέροντας αισθήσεις αγάπης και ρομαντισμού.

Forever Roses Κόκκινο Μεσαίο Ξύλινη Βάση

30,00
Forever Roses, μια αιώνια συναρπαστική αγκαλιά της φύσης, που διατηρεί την απόλυτη ομορφιά των τριαντάφυλλων, χαρίζοντας ανεξίτηλη αγάπη και ρομαντισμό.

Forever Roses Κουτί 10 Τριαντάφυλλα

170,00
Forever Roses, μια συναρπαστική έκρηξη χρώματος και αρώματος, τριαντάφυλλα αιώνιας φρεσκάδας που γοητεύουν και αφήνουν ανεξίτηλο αποτύπωμα αγάπης και ρομαντισμού.

Καρδιά από Τριαντάφυλλα Valentine’s

220,00
Καρδιά από τριαντάφυλλα για τον Άγιο Βαλεντίνο, κλασική έκφραση αγάπης και ρομαντισμού. Κάθε τριαντάφυλλο αποτελεί ψίθυρο παντοτινής αφοσίωσης, ιδανικό δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων.

Σύνθεση με Φυτά – Καρδιά Valentine’s

250,00
Σύνθεση με φυτά, σε καρδιά Valentine's, μια μοναδική έκφραση αγάπης. Φυτά με ζωντανά χρώματα δημιουργούν μια όμορφη καρδιά, αντιπροσωπεύοντας την αιώνια αγάπη και ευτυχία.