Αναβαθμίστε τον κήπο σας με την εντυπωσιακή ομορφιά από τα φυτά σπαθιά από τον Ανθόκηπο. Η ποικιλία μας σε σπαθιά προσφέρει μια εκλεπτυσμένη επιλογή για κάθε κήπο και αυλή.

Τα φυτά σπαθιά είναι ιδανικά για να προσθέσετε ύψος, χρώμα και κίνηση στον κήπο σας. Με την υπέροχη όψη τους και το εντυπωσιακό φύλλωμά τους, τα σπαθιά δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα και ανανεώνουν το περιβάλλον σας. Ανακαλύψτε την ποικιλία μας σε σπαθιά και δώστε μια φρέσκια πινελιά στον κήπο σας με την εκπληκτική ομορφιά αυτών των φυτών.

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Σπαθιά Σύνθεση Βάση Πύλινη

90,00
Η σύνθεση με φυτά Σπαθιά προσφέρει εντυπωσιακή ομορφιά. Τα λεπτά, μακριά φύλλα, σαν σπαθιά, δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα φυσικής κομψότητας και αρμονίας. Ένα υπέροχο δώρο για ξεχωριστές στιγμές.

Σπαθιά Σύνθεση Βάση Φυσική

70,00
Σύνθεση, με φυτά Σπαθιά, που συνδυάζει κομψά, μακριά φύλλα σε σχήμα σπαθιού, προσφέροντας φυσική ομορφιά και εκλεπτυσμένο στυλ. Ιδανικό φυτό για μοναδικά δώρα και εντυπωσιακή διακόσμηση.

Σπαθιά Σύνθεση Βάση Σχοινί

110,00
Η σύνθεση με φυτά Σπαθιά προσφέρει εκλεπτυσμένη ομορφιά. Τα εξαιρετικά τους φύλλα, σαν σπαθιά, δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση. Ένα μοναδικό δώρο που συνδυάζει φινέτσα και φυσική κομψότητα.

Σπαθιά Σύνθεση

60,00
Τα σπαθιά, ως φυτά σε σύνθεση, αποπνέουν φυσική γοητεία. Με ανθεκτικές λεπτομέρειες, προσφέρουν διαχρονική ομορφιά. Ιδανικό δώρο που συνδυάζει κομψότητα και φυσική φρεσκάδα.

Σπαθί Μονό

20,00
Το φυτό Σπαθί, με τα μακριά, λεπτά φύλλα, προσφέρει διακοσμητική κομψότητα. Ιδανικό δώρο, αναδεικνύει τη φύση σε κάθε χώρο, με ευκολία στη φροντίδα του.