Διακοσμήστε τον κήπο σας με τα πιο εντυπωσιακά ανθούρια από τον Ανθόκηπο. Η μεγάλη μας ποικιλία σε ανθούρια περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες επιλογές από αυτά τα φυτά που θα αναβαθμίσουν τον εξωτερικό σας χώρο.

Τα ανθούρια μας προσφέρουν μια πληθώρα χρωμάτων και αρωμάτων, καθιστώντας τον κήπο σας έναν παράδεισο φυτών και λουλουδιών. Αναβαθμίστε τον χώρο ή τον κήπο σας με μοναδικά ανθούρια που θα προσφέρουν μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς. Επιλέξτε ανθούρια που ταιριάζουν στο στυλ και τις ανάγκες του χώρου σας και δημιουργήστε έναν εκπληκτικό κήπο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Φυτό Ανθούριο Μικρό

25,00
Αυτό το φυτό Ανθούριο, με την λαμπερή υφή των λουλουδιών του, προσφέρει χαρούμενη αισθητική. Ένα μοναδικό δώρο που αναδεικνύει τη φρεσκάδα και την ομορφιά της φύσης.

Φυτό Ανθούριο Μεγάλο

90,00
Το φυτό Ανθούριο, με την ανθισμένη ομορφιά του, προσφέρει αναζωογόνηση σε κάθε χώρο. Ιδανικό δώρο, για να φέρετε φρεσκάδα και θετική ενέργεια στο περιβάλλον σας.

Φυτό Ανθούριο Μεσαίο

35,00
Φυτό Ανθούριο, κομψό και ευφραδές, με λαμπερά άνθη και υγιές φύλλωμα. Ένα μοναδικό δώρο που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και δημιουργεί ατμόσφαιρα ευεξίας.

Φυτό Ανθούριο Μοντέρνα Βάση

85,00
Φυτό Ανθούριο σε μοντέρνη βάση, που συνδυάζει την εκλεπτυσμένη φύση με τον σύγχρονο σχεδιασμό. Ένα όμορφο, διακοσμητικό δώρο που φέρνει φρεσκάδα και αισιοδοξία σε κάθε χώρο.