Ανανεώστε τον κήπο σας με την πανέμορφη παχίρα, ένα φυτό που φέρνει φρεσκάδα και ζωντάνια σε κάθε γωνιά. Η παχίρα είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά της φύλλα και τα εντυπωσιακά άνθη της που μαγνητίζουν τα βλέμματα και δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

Στο ανθοπωλείο μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από παχίρες σε διάφορα μεγέθη και ποικιλίες, που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και ανάγκη για τον κήπο. Είτε ψάχνετε για μια μικρή παχίρα για το γραφείο σας, είτε για μια μεγαλύτερη για την αυλή σας, εδώ θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με την ομορφιά και τη φρεσκάδα που προσφέρει η παχίρα, δημιουργώντας έναν παράδεισο από φυτά και λουλούδια.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Φυτό Παχίρα Βάση Σχοινί

60,00
Φυτό Παχίρα σε βάση με σχοινί, μια εκλεπτυσμένη επιλογή διακόσμησης. Με τη φροντίδα του, προσφέρει ζωντάνια και θετική ενέργεια, ανανεώνοντας τον χώρο σας με φυσική ομορφιά.

Φυτό Παχίρα Μεγάλο

110,00
Το φυτό Παχίρα είναι σύμβολο ευτυχίας και ευημερίας. Με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και εύκολη φροντίδα, αποτελεί ιδανικό δώρο που φέρνει θετική ενέργεια και φρεσκάδα.

Φυτό Παχίρα Μεσαίο

30,00
Το φυτό Παχίρα, γνωστό και ως "Δέντρο της Ευτυχίας", διακοσμεί με χάρη κάθε χώρο. Με ελάχιστη φροντίδα, αναδεικνύει αισιοδοξία και ευημερία, κάνοντάς το ιδανικό δώρο.