Βλέπετε 1–12 από 13 αποτελέσματα

Χριστουγεννιάτικη Σύνθεση (Προπαρραγγελία)

90,00
Χριστουγεννιάτικη σύνθεση, που συνδυάζει φρέσκα λουλούδια, αρωματικά φυτά και γιορτινά διακοσμητικά, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα για τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικη Σύνθεση Ilex

200,00
Η Χριστουγεννιάτικη σύνθεση, με τα λαμπερά κόκκινα Ilex, είναι ένα εκπληκτικό δώρο. Αναδεικνύει τη φρεσκάδα του Ilex, δημιουργώντας μια μαγική γιορτινή ατμόσφαιρα.

Χριστουγεννιάτικη Σύνθεση Ανθούρια

75,00
Χριστουγεννιάτικη σύνθεση, με λαμπερά Ανθούρια, που αποπνέει μια ατμόσφαιρα παραμυθιού. Κομψά λουλούδια σε αρμονία με όμορφα διακοσμητικά δημιουργούν ένα εντυπωσιακό, μοναδικό δώρο.

Χριστουγεννιάτικη Σύνθεση Διακοσμητικά

60,00
Η Χριστουγεννιάτικη σύνθεση με λαμπερά διακοσμητικά δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα. Εκλεπτυσμένα λουλούδια σε συνδυασμό με διακοσμητικά δημιουργούν ένα αξέχαστο, κομψό δώρο.

Χριστουγεννιάτικη Σύνθεση Διακοσμητικές Μπάλες

80,00
Χριστουγεννιάτικη σύνθεση, που συνδυάζει φρεσκάδα λουλουδιών με λαμπερές μπάλες, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και λαμπερό δώρο για τις γιορτές.

Χριστουγεννιάτικη Σύνθεση Μεσαία

85,00
Αυτή η Χριστουγεννιάτικη σύνθεση συνδυάζει φρεσκάδα λουλουδιών, λαμπερά διακοσμητικά και εορταστική αύρα. Μια μαγική σύνθεση, για εντυπωσιακά δώρα και γιορτινή διακόσμηση.

Χριστουγεννιάτικη Σύνθεση Πολυτελείας

140,00
Χριστουγεννιάτικη σύνθεση, μια εντυπωσιακή δημιουργία, συνδυάζοντας λαμπερά διακοσμητικά, υψηλής ποιότητας υλικά και αρωματικά φυτά, προσφέροντας μια πολυτελή εικόνα στον χώρο σας.

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Κατασκευή

105,00
Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μια εκπληκτική κατασκευή, που προσφέρει μια μαγική εμπειρία δημιουργίας με μοναδική σχεδίαση. Ιδανικό, για να φέρετε το πνεύμα των γιορτών στο σπίτι σας.

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Κυπαρίσσι

35,00
Το μικρό αυτό δέντρο Κυπαρίσσι συνδυάζει την απλότητα με την κομψότητα. Με φυσική όψη και αρωματικά κλαδιά, αποτελεί το τέλειο γιορτινό δώρο για κάθε χώρο.

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με Αστέρια

75,00
Εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο με αστέρια, που εκπέμπει το φωτεινό πνεύμα των γιορτών και δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σε Γυάλα

110,00
Χριστουγεννιάτικο δέντρο που συνδυάζει την κομψότητα με τη λάμψη. Με διαφανές γυαλί και λαμπερά στολίδια, δημιουργεί μια αναλλοίωτη γιορτινή αύρα στον χώρο, αποτελώντας το τέλειο δώρο για εορταστική χαρά.

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Φυσικό

80,00
Μικρό Χριστουγεννιάτικο δέντρο φυσικό, που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά των πραγματικών βελόνων με την απλότητα της διακόσμησης. Ιδανικό για μικρούς χώρους, αποτελεί μοναδικό και συναισθηματικό δώρο για τις γιορτές.