Στον Ανθόκηπο, η συλλογή σε φυτά αναδεικνύει την ποικιλομορφία και την ομορφιά των φυτών. Τα Bonsai, μικρογραφίες της φύσης, είναι φυτά που κλέβουν την παράσταση με την εντυπωσιακή τους λεπτομέρεια. Οι ορχιδέες, με τα ποικίλα χρώματά τους, είναι φυτά που προσθέτουν μια αίσθηση κομψότητας σε κάθε χώρο. Τα ανθούρια, με τα φωτεινά τους χρώματα, είναι φυτά που δημιουργούν ένα δυναμικό στοιχείο διακόσμησης, ενώ οι γκουσμάνιες, με τις εξωτικές μορφές τους, είναι φυτά που προσφέρουν μια ιδιαίτερη αίσθηση.

Οι συνθέσεις φυτών στο ανθοπωλείο μας, επιλεγμένες με μεράκι, είναι φυτά ιδανικά για επαγγελματικά δώρα, προσφέροντας ένα κομμάτι της φύσης σε κάθε επαγγελματικό χώρο.
Στον Ανθόκηπο, τα φυτά δεν είναι απλώς διακοσμητικά, αλλά είναι έμβλημα της ζωντάνιας και της αρμονίας της φύσης.

Βλέπετε 1–12 από 85 αποτελέσματα

Σπαθίφυλλο

20,00
Το σπαθίφυλλο, αυτό το κομψό φυτό εσωτερικού χώρου καθαρίζει τον αέρα και προσθέτει μια πινελιά φυσικής ομορφιάς στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Σπαθίφυλλο σε Λευκή Γλάστρα

50,00
Εντυπωσιακό σπαθίφυλλο από τον Ανθόκηπο, εύκολο στη φροντίδα και εξαιρετικά ανθεκτικό. Αυτό το φυτό είναι ιδανικό για να προσθέσει πράσινη κομψότητα σε κάθε χώρο.

Zamioculcas Φυτό

90,00
Πανέμορφο Zamioculcas, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό φυτό που προσθέτει μοντέρνα κομψότητα σε κάθε χώρο. Ιδανικό για εσωτερική διακόσμηση, με ελάχιστες απαιτήσεις φροντίδας.

Σανσιβέρια Ροζ Μικρό

20,00
Σανσιβέρια Ροζ, μια ξεχωριστή επιλογή για να προσθέσετε χρώμα και στυλ στον χώρο σας. Αυτή η εντυπωσιακή φυλλώδης ομορφιά φέρνει μια πινελιά κομψότητας και ζωντάνιας σε κάθε γωνιά. Ιδανικό για να δώσετε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Ορχιδέα Μίνι

20,00
Ορχιδέα μίνι, ένα μικρό θαύμα της φύσης που ακτινοβολεί κομψότητα και γοητεία. Ένα εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερο δώρο που προσφέρει μια νότα φρεσκάδας και πολυτέλειας.

Μίνι Ορχιδέα Φαλαινόψις

20,00
Ανακαλύψτε τη γοητεία της μίνι ορχιδέας Φαλαινόψις. Αυτή η μικροσκοπική ορχιδέα είναι ιδανική για να προσθέσει μια πινελιά εκλεπτυσμένης ομορφιάς σε οποιοδήποτε χώρο.

Oρχιδέα Phalaenopsis Ροζ

30,00
Ορχιδέα Phalaenopsis ροζ, για να φέρετε φρεσκάδα και χρώμα στον χώρο σας. Αυτή η κομψή ορχιδέα θα σας μαγέψει με την ομορφιά και την ανθεκτικότητά της.

Oρχιδέα Phalaenopsis Μοβ

30,00
Αυτή η εντυπωσιακή ορχιδέα Phalaenopsis προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας και χρώματος σε κάθε εσωτερικό χώρο, ενώ είναι εύκολη στη φροντίδα.

Φυτό Σπαθίφυλλο

50,00
Ανθεκτικό φυτό σπαθίφυλλο, για να φέρετε φρεσκάδα και στυλ στον χώρο σας. Εύκολο στη φροντίδα, ιδανικό για να ομορφύνετε κάθε δωμάτιο.

Φυτό Παχίρα

100,00
Εξαιρετικά ανθεκτικό φυτό παχίρα, για να φέρετε καλή τύχη και θετική ενέργεια στον χώρο σας. Εύκολο στη φροντίδα, προσθέτει μια πράσινη πινελιά.

Σύνθεση με Καλαγχόες

55,00
Υπέροχη σύνθεση με καλαγχόες, για να φέρετε ζωντάνια στον χώρο σας. Πολύχρωμα, ανθεκτικά φυτά που προσθέτουν φρεσκάδα και ομορφιά σε κάθε δωμάτιο.

Ορχιδέα Φαλαινόψις Λευκή με 4 Κλαδιά

40,00
Ορχιδέα φαλαινόψις λευκή, ένα εκλεπτυσμένο δώρο που εντυπωσιάζει με τη φινέτσα του. Ιδανικό για να προσθέσετε πολυτέλεια στο χώρο σας ή να χαρίσετε κάτι ξεχωριστό στα αγαπημένα σας πρόσωπα.