Στον Ανθόκηπο, η συλλογή σε φυτά αναδεικνύει την ποικιλομορφία και την ομορφιά των φυτών. Τα φυτά Bonsai, μικρογραφίες της φύσης, είναι φυτά που κλέβουν την παράσταση με την εντυπωσιακή τους λεπτομέρεια.

Οι ορχιδέες, με τα ποικίλα χρώματά τους, είναι φυτά που προσθέτουν μια αίσθηση κομψότητας σε κάθε χώρο. Τα ανθούρια, με τα φωτεινά τους χρώματα, είναι φυτά που δημιουργούν ένα δυναμικό στοιχείο διακόσμησης, ενώ οι γκουσμάνιες, με τις εξωτικές μορφές τους, είναι φυτά που προσφέρουν μια ιδιαίτερη αίσθηση.

Οι συνθέσεις φυτών στο ανθοπωλείο μας, επιλεγμένες με μεράκι, είναι φυτά ιδανικά για επαγγελματικά δώρα, προσφέροντας ένα κομμάτι της φύσης σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

Στον Ανθόκηπο, τα φυτά δεν είναι απλώς διακοσμητικά, αλλά είναι έμβλημα της ζωντάνιας και της αρμονίας της φύσης.

Βλέπετε 1–12 από 59 αποτελέσματα

Bonsai Δέντρο

180,00
Bonsai, ένα εντυπωσιακό μικροσκοπικό δέντρο, σύμβολο ειρήνης και αρμονίας, που μεταμορφώνει τους χώρους σας σε καταφύγια φυσικής ομορφιάς.

Bonsai Δέντρο Χαμηλό

150,00
Bonsai, μια μικρογραφία της φύσης, που συμβολίζει αρμονία και αντοχή, μετατρέποντας κάθε χώρο σε έναν κήπο γαλήνης και ομορφιάς.

Bonsai Κορμός Διπλό

120,00
Bonsai, τέχνη σε γλάστρα, αιώνιο μικροσκοπικό δέντρο, κλαδεμένο με υπομονή και φροντίδα, αντανακλά την ομορφιά και αρμονία της φύσης, σε μίνιμαλ διαστάσεις.

Bonsai Σύνθεση

110,00
Bonsai, αυτά τα μικροσκοπικά δέντρα είναι έργα τέχνης που χορεύουν μεταξύ φύσης και αισθητικής, αναδεικνύοντας την ομορφιά και την αρμονία της φύσης σε μια μαγική σύνθεση.

Bonsai Τριπλό Σύνθεση

180,00
Bonsai σύνθεση, ένας μυστικός κήπος σε γλάστρα, όπου η αρμονία και η ομορφιά ανθούν με υπομονή και μαεστρία.

Γαρδένια – Ευωδιαστό Φυτό

25,00
Το φυτό Γαρδένια είναι η επιτομή της φυσικής ομορφιάς. Με τα πανέμορφα άνθη και τον αρωματικό χαρακτήρα του, δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα.

Ορτανσία Μπλε Χρώμα

30,00
Η ορτανσία, σε μπλε χρώμα, αναδεικνύει την κομψότητα και τη φρεσκάδα. Με λαμπερά άνθη και εντυπωσιακό άρωμα, αποτελεί το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση.

Ορτανσία Ροζ Χρώμα

30,00
Η ορτανσία, σε ροζ χρώμα, είναι το φυτό που εκπέμπει αγάπη και γοητεία. Με ανθισμένα άνθη και απαλό άρωμα, αποτελεί το τέλειο δώρο για ξεχωριστές στιγμές χαράς και ευτυχίας.

Σπαθί Μονό

30,00
Το φυτό Σπαθί, με τα μακριά, λεπτά φύλλα, προσφέρει διακοσμητική κομψότητα. Ιδανικό δώρο, αναδεικνύει τη φύση σε κάθε χώρο, με ευκολία στη φροντίδα του.

Σπαθιά Σύνθεση

60,00
Τα σπαθιά, ως φυτά σε σύνθεση, αποπνέουν φυσική γοητεία. Με ανθεκτικές λεπτομέρειες, προσφέρουν διαχρονική ομορφιά. Ιδανικό δώρο που συνδυάζει κομψότητα και φυσική φρεσκάδα.

Σπαθιά Σύνθεση Βάση Πύλινη

90,00
Η σύνθεση με φυτά Σπαθιά προσφέρει εντυπωσιακή ομορφιά. Τα λεπτά, μακριά φύλλα, σαν σπαθιά, δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα φυσικής κομψότητας και αρμονίας. Ένα υπέροχο δώρο για ξεχωριστές στιγμές.

Σπαθιά Σύνθεση Βάση Σχοινί

110,00
Η σύνθεση με φυτά Σπαθιά προσφέρει εκλεπτυσμένη ομορφιά. Τα εξαιρετικά τους φύλλα, σαν σπαθιά, δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση. Ένα μοναδικό δώρο που συνδυάζει φινέτσα και φυσική κομψότητα.